Kant-en-Klaar Synology NAS

Het veilig opslaan en delen van bestanden, foto’s of video’s wordt steeds belangrijker. Meer en meer mensen zoeken naar een alternatief voor het gebruik van USB-sticks of externe harde schijven. Een Network Attached Storage (NAS) is een thuisserver waarmee je eenvoudig al je belangrijke bestanden, films en foto’s centraal en veilig kunt opslaan, bij jou thuis!

Het installeren van een NAS is voor iemand met technische ervaring eenvoudig. Heb je dit niet en kun je hierbij hulp gebruiken? Dan ben je bij het juiste adres. MST-ICT biedt een voor jou kant-en-klaar NAS.

synology-nas-installeren-2
synology-nas-installeren

Hoe werkt het?

  1. Je kiest een geschikt model uit met het juiste formaat schijven. Advies nodig? Druk dan hier.
  2. Bij het plaatsen van je bestelling geef je aan voor welke doeleinden, de werkwijze en hoe je de NAS zou willen gaan gebruiken.
  3. Na het plaatsen van de bestelling nemen wij contact met je op. Met behulp van de informatie die je hebt gegeven, verifiëren we of het model geschikt is. Hierna vindt de betaling plaats.
  4. Binnen een week ontvang je de NAS, inclusief handleidingen en technische support. Daarbij krijgt u ook de benodigde nazorg.

Budget Modellen

Premium Modellen