Computer reparatie

Bij een computer reparatie komt er veel om de hoek kijken. Je computer start niet meer op? Of valt steeds uit? Vervelend natuurlijk.

Vele kopen een nieuwe computer als de oude niet meer aan gaat. Zonde! Vaak is dit niet nodig. Een simpele reparatie bij een expert kan wonderen verrichten. De expert van MST-ICT onderzoekt uw computer op problemen. Gaat de computer wel aan, maar het scherm licht niet op? Waar loopt de computer vast en wat is er precies gebeurd? Ook als u bijvoorbeeld een glas cola over de laptop laat vallen, hoeft u zeker niet meteen een nieuwe te kopen! 

Een expert bij u thuis!

De expert van MST-ICT komt bij u op locatie, of neemt uw apparaat mee om te onderzoeken wat er precies mis gaat. Uw ontvangt altijd een eerlijk oordeel en een prijsopgave voor eventuele reparaties of werkzaamheden. De computerreparatie is vaak binnen een uur klaar!

Whatsapp

06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Laptop reparatie

Een laptop reparatie kan complexer en duurder zijn dan bij een desktop. Alle onderdelen zijn uitermate compact en sluiten netjes op elkaar aan. MST-ICT onderzoekt uw defecte apparaat en geeft u een eerlijk oordeel. Druk op deze link om contact op te nemen met ons.

Computerles

MST-ICT is beschikbaar voor alle particulieren, maar biedt ook computerles aan senioren. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het wereldwijde web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren, videobellen met de kleinkinderen of computerbegeleiding.

Call Now Button