Welkom bij MST-ICT

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw ICT-behoeften, dan bent u bij ons Menno aan het juiste adres MST-ICT biedt professionele oplossingen voor zakelijke klanten, evenals voor particulieren thuis. Of het nu gaat om het instellen van een nieuwe computer of het oplossen van problemen met uw internetverbinding, Menno is er om u te helpen. Menno komt graag bij u thuis en biedt snelle en efficiënte oplossingen voor al uw ICT-problemen.

Bellen: 06 4298 9782Mailen: menno@mst-ict.nl

Reviews:

Ronald

Ik had een 8 jaar oude laptop. Menno gevraagd om advies. Dezelfde avond al een advies binnen. Een nieuwe laptop (overeenstemmend met mijn behoefte), Office-pakket en een eenvoudige maar complete printer. Binnen no time na mijn instemming aangeschaft en al een paar dagen later, en op een zaterdag, bij mij thuis geïnstalleerd. Binnen een uurtje alles geregeld en overgezet van mijn oude laptop. Kundig en precies. Ben uitermate tevreden hoe Menno mij geholpen heeft. Ik heb privé al wat van zijn kaartjes doorgegeven. Ik kan hem van harte aanbevelen. Dit is nog eens wat anders dan je laptop inleveren bij de balie van grote tech-winkels waarbij je je nog moet afvragen of je hem nog wel terug ziet. Dit is persoonlijk contact, inhoudelijk en op je persoonlijke behoeftes afgestemd advies. Persoonlijk contact en persoonlijke installatie waarbij je alle vragen beantwoord krijgt. Menno heeft er een nieuwe toegewijde klant bij.

Lex

Vriendelijk contact, reageert snel, is zeer kundig, heeft mij enorm geholpen, echt een aanrader.

Mieke

Menno heeft me goed geadviseerd over welke laptop goed aansluit op mijn wensen. Hij heeft hem besteld, geïnstalleerd en documenten etc overgezet. Alles was binnen een week geregeld! Hij is kundig, geduldig en vriendelijk. Top!

Sem

Menno kon na een dagen langs komen om de Nas helemaal in te stellen. Voor mij was dat prima. Tijdens het proces dacht Menno met van alles mee over wat de beste instellingen zouden zijn. Na afloop alles rustig en helder uitgelegd. Mocht je ergens tegen aanlopen op ict gebied kan ik je Menno van harte aanbevelen.

Steven

Menno heeft de problemen met onze WIFI snel en vakkundig opgelost. Zeker aan te raden!

Joel

Menno heeft me heel goed kunnen helpen met mijn laptop up to date te maken en mijn e-mail weer te laten werken. Dit alles on line. Heel fijn.

Corrie

Tevreden met Menno. Hij heeft goed zijn best gedaan!

Suzanne

Menno is geduldig en geeft duidelijke uitleg!

Willem

Je wordt vriendelijk en duidelijk geholpen met je ICT problemen.

Josette

Snelle service en goed geholpen

Deborah.

Menno heeft mij snel en effectief geholpen. Ik ben blij met zijn support. Echt een aanrader!

Henk

Mijn Nas werkte niet naar behoren,contact gezocht met Menno stuiver van MST-ICT nu werkt hij weer goed. Goede service!

Lydia

Menno heeft mijn computer weer snel aan de praat gekregen. Hij is heel behulpzaam en geeft goede adviezen. Hij komt zijn afspraken na en is duidelijk in communicatie. Volgende keer als ik weer problemen met mijn computer heb zal ik hem weer benaderen.

Louise

Nieuwe computers via Menno aangeschaft, plus overzetten van alles, hele proces prima verlopen: efficient, alle vragen snel beantwoord (ook de “digibete”), facturering transparant, zoekend naar de beste oplossing. Van harte aanbevolen!

Ilse

Afgelopen Zondag mijn laptop ingeleverd, en gelukkig binnen 2 dagen alweer terug. Supersnelle service en een nieuwe harde schijf erin, mijn laptop is weer als vanouds. Wat een top bedrijf!

Erik

Topervaring; deskundig, vriendelijk, geduldig (met digibeten als ik), netjes, beleefd en uiterst behulpzaam. Menno is een echt aanradertje en ik kan hem van harte aanbevelen. Mede namens mijn PC, tablet en mobiel bedankt!

Lida

Ik ben goed geholpen. Vakkundig gedaan.

Albert

Van de week een trage computer ingeleverd, en gelukkig binnen 3 dagen weer terug. Supersnel en een nieuwe harde schijf. Helemaal top weer!! Bedankt voor de snelle service!

Jack

Top ICT service, reageert altijd snel en heeft mijns inzien kennis van zaken. Aanrader dus!

Monique

Zeer vakkundig en snel mijn pc-problemen opgelost. Dank je wel!

Tony

Via Whatsapp snel en effectief geholpen.

Jim

Erg goed geholpen!

Jolanda

Menno werkt snel en kan alles met de laptop geheel naar tevredenheid oplossen, een betrouwbaar en kundig Man.

Eelco

Heerlijk gevoel om een ‘eigen’ computeradviseur in de buurt te hebben! Menno heeft mij nu vakkundig geholpen om een back-up te maken van alles wat op mijn 10 jaar oude MacBook staat. Als ik binnen afzienbare tijd een nieuwe ga kopen, doe ik dat zeker via Menno.

DS

Menno is zeer professioneel en heeft verstand van zowel Mac als Pc. Van simpele iPhone instelling waar je al tijden tegen aanloopt tot inrichten Nas. Verder betrouwbaar bij aanschaf en advies nieuwe hardware. Dus aanrader!!

Marcella

Menno is een keurige, beleefde man met kennis van zaken. Denkt mee en denkt in oplossingen. Hij is snel en heeft mij uitstekend geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen en zal hem hij het volgende probleem met pc, internet of laptop problemen zeker weer benaderen.

Marnix

Menno reageerde direct op mijn verzoek om mij te helpen met het kiezen van een nieuwe laptop. Van aankoop tot installatie alles liep gesmeerd. Hij is zeer professioneel, vriendelijk en kundig. Kan hem als ICT-adviseur van harte aanbevelen.

Tanya

Menno heeft ons echt een keer net voor het weekend uit de nood geholpen toen de hele boel bij ons plat lag , we waren nogal in paniek en hij kwam dezelfde middag nog . Het was best een hele klus maar met veel geduld, alle rust en toewijding heeft hij de oplossing gevonden zodat we dezelfde avond wel met ons systeem verder konden werken. Hij is kundig, beschikbaar, positief en denkt in oplossingen . Wij blijven hem bellen indien nodig wat dan weten we zeker dat het goed komt .

Anja

Heel goed geholpen, zeer vriendelijk en behulpzaam. Ook nog een goede uitleg gehad.

Silvia

Kan alleen maar zeggen, goede service en prima respons op mijn vragen omtrent computer en printerproblemen.

Francis

Snelle en deskundige hulp.

Caroline

Snelle service, duidelijke begrijpelijke uitleg!

Bij u thuis

Altijd hetzelfde gezicht

Proactief en meedenkend

Contact opnemen

Een probleem wat opgelost moet worden? Of misschien een andere vraag of opmerking? Aarzel niet en neem direct contact op.

Contact opnemen?

 Bel of mail mij!

Call Now Button