Iedereen maakt het wel eens mee: je bent je wachtwoord vergeten. Supervervelend natuurlijk. Bij je onlineaccounts kun je vaak je wachtwoord resetten. Maar het wachtwoord van je computer is vaak minder snel gereset.

Vaak onthoudt je browser inloggegevens. Deze zijn op diverse manieren te achterhalen. Ook bij de installatie van je officepakket heeft u bijvoorbeeld het wachtwoord nodig.

Met een handige tool kan MST-ICT jouw wachtwoord resetten of tevoorschijn halen. Je hebt dan weer toegang tot je computer en accounts.

 

wachtwoord-vergeten

Whatsapp

06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Wachtwoord Zichtbaar Maken

Je wachtwoord zichtbaar maken is vaak moeilijk. De wachtwoorden in je browser zijn niet altijd zichtbaar, ze blijven vaak in de zwarte bolletjes staan. Je kunt ze maar niet lezen. Ook de wachtwoorden waarmee je inlogt op je accounts en externe apparaten. Ook hier kan MST-ICT je bij helpen.

wifi wachtwoord kwijt achterhalen

Wifi Wachtwoord Achterhalen

Ben je je Wifi Wachtwoord kwijt? Ontzettend vervelend als je al lang geen nieuwe apparaten hebt moeten verbinden. Deze kunnen we op diverse manieren achterhalen als minstens 1 appraat nog verbonden is het met het draadloze netwerk. Als dit niet het geval is kan je wifi wachtwoord gereset worden.

wachtwoord sterretjes

Veilige wachtwoorden

Wachtwoorden zijn vaak het sterkst als ze zo complex, lang en divers mogelijk zijn. Het is altijd aan te raden om geen persoonlijke gegevens te gebruiken. Dus niet je naam, geboortedatum of de namen van je kinderen. Als je dit toch wel doet, gebruik van meerdere leestekens, cijfers en maak het wachtwoord zo lang mogelijk. Je kunt zelfs zinnen als wachtwoord gebruiken. Vervang de spaties van voor leestekens en vervang de letter o voor het cijfer 0. 

Als je je wachtwoord maar complex genoeg maakt ben je al een stap in de juiste richting. Het liefst gebruik je een wachtwoord wat je helemaal niet kunt lezen. Zoals: >29Xk_xcvM?Q of X)Fb{{a5Gmm\.

Call Now Button