Welkom bij MST-ICT

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw ICT-behoeften, dan bent u bij ons Menno aan het juiste adres MST-ICT biedt professionele oplossingen voor zakelijke klanten, evenals voor particulieren thuis. Of het nu gaat om het instellen van een nieuwe computer of het oplossen van problemen met uw internetverbinding, Menno is er om u te helpen. Menno komt graag bij u thuis en biedt snelle en efficiënte oplossingen voor al uw ICT-problemen.

Bellen: 06 4298 9782Mailen: menno@mst-ict.nl

Tarieven

Op deze pagina vindt u alle tarieven van MST-ICT. Deze tarieven zijn geldend voor particulieren. Bij grote klussen is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs. Het gebruik van materialen komt boven op het uurtarief. Bij de aanschaf van materialen ontvangt u altijd een prijsindicatie en/of offerte per mail.

Klanten vertellen:

ds vanamsterdam
ds vanamsterdam
2022-12-27
Menno is zeer professioneel en heeft verstand van zowel Mac als Pc. Van simpele iPhone instelling waar je al tijden tegen aanloopt tot inrichten Nas. Verder betrouwbaar bij aanschaf en advies nieuwe hardware. Dus aanrader!!
Lex de Savornin Lohman
Lex de Savornin Lohman
2022-12-22
Nieuwe computers via Menno aangeschaft, plus overzetten van alles, hele proces prima verlopen: efficient, alle vragen snel beantwoord (ook de "digibete"), facturering transparant, zoekend naar de beste oplossing. Van harte aanbevolen! Lex Lohman
Steven Siccama
Steven Siccama
2022-12-01
Menno heeft de problemen met onze WIFI snel en vakkundig opgelost. Zeker aan te raden!
L
L
2022-11-29
Menno heeft mijn computer weer snel aan de praat gekregen. Hij is heel behulpzaam en geeft goede adviezen. Hij komt zijn afspraken na en is duidelijk in communicatie. Volgende keer als ik weer problemen met mijn computer heb zal ik hem weer benaderen.
eelco wierda
eelco wierda
2022-11-23
Heerlijk gevoel om een 'eigen' computeradviseur in de buurt te hebben! Menno heeft mij nu vakkundig geholpen om een back-up te maken van alles wat op mijn 10 jaar oude MacBook staat. Als ik binnen afzienbare tijd een nieuwe ga kopen, doe ik dat zeker via Menno.
Marcella vd Meer
Marcella vd Meer
2022-11-14
Menno is een keurige, beleefde man met kennis van zaken. Denkt mee en denkt in oplossingen. Hij is snel en heeft mij uitstekend geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen en zal hem hij het volgende probleem met pc, internet of laptop problemen zeker weer benaderen.
Ilse vdh
Ilse vdh
2022-10-25
Afgelopen Zondag mijn laptop ingeleverd, en gelukkig binnen 2 dagen alweer terug. Supersnelle service en een nieuwe harde schijf erin, mijn laptop is weer als vanouds. Wat een top bedrijf!!!Menno je bent een topper!😃
Aqua_Sxm ._.
Aqua_Sxm ._.
2022-10-04
Menno kon na een dagen langs komen om de Nas helemaal in te stellen. Voor mij was dat prima. Tijdens het proces dacht Menno met van alles mee over wat de beste instellingen zouden zijn. Na afloop alles rustig en helder uitgelegd. Mocht je ergens tegen aanlopen op ict gebied kan ik je Menno van harte aanbevelen.
Albert Zantinge
Albert Zantinge
2022-05-21
Van de week een trage computer ingeleverd, en gelukkig binnen 3 dagen weer terug. Supersnel en een nieuwe harde schijf. Helemaal top weer!! Bedankt voor de snelle service!
Maaike Zantinge
Maaike Zantinge
2022-05-20
wat een top bedrijf!! regeert snel en is altijd te bereiken. Ook erg vriendelijk. hij geeft ook nog een goede en duidelijke uitleg over je problemen. topper is het. Wil niet meer anders

Een terugbelverzoek achterlaten?

Uw specialist, Menno Stuiver.

MennoKruk

Menno Stuiver

Welkom bij MST-ICT, dé computerspecialist van Amsterdam en omgeving. Geen vraag is te gek of te moeilijk.

Vanuit Amsterdam bedien ik tientallen klanten in de regio. Tussen 2017 en 2023 heb ik bij verschillende ICT-bedrijven gewerkt en 2 ICT-systeembeheer diploma's behaald.  Eind 2020 ontstond het idee om zelf een computerhulpbedrijf te beginnen. Lokaal, persoonlijk en meedenkend. Dat is wat ik wil uitstralen naar mijn klanten.

Daarmee was MST-ICT geboren. Als snel ben ik aan de slag gegaan om het bedrijf op te bouwen. Sinds 1-1-2021 heb ik MST-ICT ingeschreven bij de KVK en was de onderneming officieel geopend.

Van security & systeembeheer tot reparaties en van datamanagement tot websitebeheer. Met behulp van mijn brede spectrum aan ervaring kan al uw problemen oplossen!

Bij u thuis

Altijd hetzelfde gezicht

Proactief en meedenkend

Contact opnemen?

 Bel of mail mij!

Call Now Button