Computerhulp bij u aan huis

Welkom bij MST-ICT

Menno Stuiver

Menno Stuiver

Eigenaar

Welkom bij MST-ICT, dé computerspecialist van Amsterdam-Noord en omgeving. Bij MST-ICT kunt u terecht voor al uw vragen. Geen vraag is te gek of te moeilijk! MST-ICT focust zich op particulieren in Amsterdam, maar is in sommige gevallen ook de geschikte optie voor ZZP’ers of kleine bedrijven.

MST-ICT is opgericht door mij, Menno Stuiver. Zelf woon ik in de wijk Tuindorp-Oostzaan. Hiervandaan bedien ik alle klanten in de omgeving. Ik heb de afgelopen jaren diverse werkzaamheden en ervaringen opgedaan als ICT’er, ik heb op diverse plekken mogen werken en een grote diversiteit aan werkzaamheden gehad. Ook volg ik op dit moment nog een studie aan de Hogeschool van Amsterdam.

Aan het eind van 2020 ontstond het idee om zelf een computerhulpbedrijf te beginnen. Lokaal, persoonlijk en eerlijke prijzen. Dat is wat ik wil uitstralen naar mijn klanten.

En daarmee was MST-ICT geboren. Als snel ben ik aan de slag gegaan om het bedrijf op te bouwen. En al vrij snel, was MST-ICT geregistreerd bij de KVK. Sinds 1-1-2021 is het bedrijf officieel geopend.

In mijn eigen onderneming wou ik graag ik breed spectrum aan diensten kunnen aanbieden aan de klant. Van security tot reparaties, van databeheer tot websitebeheer. Met behulp van mijn brede spectrum aan ervaringen en diverse groothandels kan ik een hoge variëteit aan diensten aanbieden. Druk hier om meer te lezen over de diensten.

 

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Whatsapp

 06 4298 9782

Waarom MST-ICT?

  • Afspraken wanneer het u uitkomt.
  • Persoonlijke aandacht, op afstand of bij u thuis.
  • Altijd bereikbaar op Whatsapp, mail, SMS of telefonisch.
  • Alle tarieven zijn voor de particulier.
  • Betaling via pin, tikkie of met contanten. Betalen in termijnen is mogelijk bij grote aankopen.
  • Geen vraag is te gek. Ik leg u geduldig uit wat het probleem is en wat u nodig heeft.
  • Altijd hetzelfde gezicht.

Komt u er niet meer uit? Wacht niet langer! 

Call Now Button