Water over laptop laten vallen? Het gebeurt iedereen wel eens. Zeer vervelend natuurlijk. Het is echter niet altijd nodig om meteen een nieuwe laptop te kopen. Veel fabrikanten bouwen de laptop zó, dat de laptop vloeistoffen op het toetsenbord kan weerstaan. Steeds meer modellen hebben een soort scheiding tussen het toetsenbord en het moederbord met alle onderdelen.

In veel gevallen hoef je dus niet meteen een nieuwe laptop te kopen.

Wanneer is je laptop te repareren?

Als jouw laptop nog wel aan gaat, maar het toetsenbord alleen maar plakt of niet meer reageert, is het probleem waarschijnlijk eenvoudig op te lossen.

laptop-reparatie

Whatsapp

06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Toetsenbord reparatie

MST-ICT kan voor jou eenvoudig je toetsenbord vervangen. Je krijgt van tevoren een prijsopgave en een tijdsindicatie. Afhankelijk van het model kost dit tussen de 50,-/ 100,- euro.

Toetsenbord plakt

Als je toetsenbord plakt is het tijd voor vervanging. Het plakken kan meerdere oorzaken hebben. Kruimels, stof, plakkerige vloeistoffen of kleine voorwerpen als paperclips. Tijd voor vervanging!

Wijn, bier, water of frisdank over je toetsenbord!

Vooraf aan de reparatie is het belangrijk om het volgende te bepalen. Gaat je laptop nog aan en schakelt het scherm nog in? Dan is reparatie waarschijnlijk mogelijk. Indien u een stroperige vloeistof over uw toetsenbord heeft laten vallen, kan uw toetsenbord gaan plakken. Ook dan is een reparatie mogelijk.

Gaat uw laptop niet meer aan? Indien u de vloeistof net heeft laten vallen, wacht dan enkele dagen met het opnieuw opstarten van de laptop. Als de laptop niet meer aan gaat kunnen we onderdeel voor onderdeel gaan vervangen totdat deze wel weer ingeschakeld. Echter kan dit lang duren en enorm oplopen in de kosten. Het kan dan soms beter zijn om een nieuwe laptop te kopen.

Als je het volgende hebt laten gebeuren:

– Water over laptop laten vallen.

– Wijn over laptop laten vallen.

– Bier over laptop laten vallen.

– Koffie over laptop laten vallen.

– Kruimels over laptop laten vallen.

Bel dan zo snel mogelijk!

Call Now Button