Welkom bij MST-ICT

Als u op zoek bent naar een betrouwbare partner voor uw ICT-behoeften, dan bent u bij ons Menno aan het juiste adres MST-ICT biedt professionele oplossingen voor zakelijke klanten, evenals voor particulieren thuis. Of het nu gaat om het instellen van een nieuwe computer of het oplossen van problemen met uw internetverbinding, Menno is er om u te helpen. Menno komt graag bij u thuis en biedt snelle en efficiënte oplossingen voor al uw ICT-problemen.

Bellen: 06 4298 9782Mailen: menno@mst-ict.nl

Alle Diensten

Vakkundige computerhulp bij u thuis. Dat is waar het bij MST-ICT om draait. Op deze pagina kunt u de diensten van MST-ICT vinden. Heeft u vragen en ziet u uw problemen of vragen niet voorkomen? Neem contact op voor gratis en vrijblijvend advies!

Computers en Laptops

Samen kiezen we een nieuwe geschikte computer of laptop uit. Deze wordt bij u geplaatst wanneer het uitkomt. Indien gewenst wordt uw data verplaatst naar de nieuwe computer, en worden de kabels netjes weggewerkt!

Videobellen

U krijgt hulp en uitleg bij het videobellen met uw (klein)kinderen, opa of oma. Ook plaats ik een webcam of microfoon als deze nodig zijn.

Data

Het maken van back-ups is voor iedereen aan te raden. Of het nu gaat om familiefoto’s of andere belangrijke gegevens. Een back-up wordt ingesteld naar een USB, externe schijf of naar de cloud. Wacht niet langer!

Onderhoudsbeurt (APK)

Een onderhoudsbeurt kan uw computer flink versnellen. Alle software wordt geüpdatet en uw computer wordt opgeruimd. Ik controleer de internetverbinding, het wachtwoord, virusscanner, firewall, aanwezigheid van ongewenste programma’s, ruimte op de harde schijf, de browsers en het besturingssysteem.. 

Printers

Met een compacte thuisprinter kunt u draadloos razendsnel printen en scannen. U kunt zelfs printen vanaf uw smartphone of tablet. Is uw inkt of printpapier op? Ik breng zo snel mogelijk nieuwe! 

Mail

Heeft u problemen met uw mail? Bij MST-ICT bent u bij het juiste adres. Is uw mail traag, niet gebruiksvriendelijk of synchroniseerd deze niet tussen uw apparaten? Een overstap naar een nieuw mailaccount kan wonderen verrichten.

Computerbeveiliging

Graag kom ik bij u langs om te vertellen over online veiligheid. Iedere computer heeft een antivirusprogramma nodig om veilig te kunnen internetten. Ik installeer een antivirusscanner en adviseer u over sterke en afwisselende wachtwoorden.

Onderhoudsbeurt Computers en Laptops

Er wordt een onderhoudsbeurt (APK) op uw computer uitgevoerd. Mankementen en problemen worden geopenbaard en opgelost.

Internet

Nog steeds hebben veel mensen last een trage internetverbinding of een zwak wifisignaal. Mogelijk heeft u thuis oude netwerkapparatuur. Nieuwe apparatuur of een andere internetprovider kan uw problemen oplossen. 

Een terugbelverzoek achterlaten?

Klanten vertellen:

ds vanamsterdam
ds vanamsterdam
2022-12-27
Menno is zeer professioneel en heeft verstand van zowel Mac als Pc. Van simpele iPhone instelling waar je al tijden tegen aanloopt tot inrichten Nas. Verder betrouwbaar bij aanschaf en advies nieuwe hardware. Dus aanrader!!
Lex de Savornin Lohman
Lex de Savornin Lohman
2022-12-22
Nieuwe computers via Menno aangeschaft, plus overzetten van alles, hele proces prima verlopen: efficient, alle vragen snel beantwoord (ook de "digibete"), facturering transparant, zoekend naar de beste oplossing. Van harte aanbevolen! Lex Lohman
Steven Siccama
Steven Siccama
2022-12-01
Menno heeft de problemen met onze WIFI snel en vakkundig opgelost. Zeker aan te raden!
L
L
2022-11-29
Menno heeft mijn computer weer snel aan de praat gekregen. Hij is heel behulpzaam en geeft goede adviezen. Hij komt zijn afspraken na en is duidelijk in communicatie. Volgende keer als ik weer problemen met mijn computer heb zal ik hem weer benaderen.
eelco wierda
eelco wierda
2022-11-23
Heerlijk gevoel om een 'eigen' computeradviseur in de buurt te hebben! Menno heeft mij nu vakkundig geholpen om een back-up te maken van alles wat op mijn 10 jaar oude MacBook staat. Als ik binnen afzienbare tijd een nieuwe ga kopen, doe ik dat zeker via Menno.
Marcella vd Meer
Marcella vd Meer
2022-11-14
Menno is een keurige, beleefde man met kennis van zaken. Denkt mee en denkt in oplossingen. Hij is snel en heeft mij uitstekend geholpen. Ik kan hem van harte aanbevelen en zal hem hij het volgende probleem met pc, internet of laptop problemen zeker weer benaderen.
Ilse vdh
Ilse vdh
2022-10-25
Afgelopen Zondag mijn laptop ingeleverd, en gelukkig binnen 2 dagen alweer terug. Supersnelle service en een nieuwe harde schijf erin, mijn laptop is weer als vanouds. Wat een top bedrijf!!!Menno je bent een topper!😃
Aqua_Sxm ._.
Aqua_Sxm ._.
2022-10-04
Menno kon na een dagen langs komen om de Nas helemaal in te stellen. Voor mij was dat prima. Tijdens het proces dacht Menno met van alles mee over wat de beste instellingen zouden zijn. Na afloop alles rustig en helder uitgelegd. Mocht je ergens tegen aanlopen op ict gebied kan ik je Menno van harte aanbevelen.
Albert Zantinge
Albert Zantinge
2022-05-21
Van de week een trage computer ingeleverd, en gelukkig binnen 3 dagen weer terug. Supersnel en een nieuwe harde schijf. Helemaal top weer!! Bedankt voor de snelle service!
Maaike Zantinge
Maaike Zantinge
2022-05-20
wat een top bedrijf!! regeert snel en is altijd te bereiken. Ook erg vriendelijk. hij geeft ook nog een goede en duidelijke uitleg over je problemen. topper is het. Wil niet meer anders

Storingen

Ik kom graag bij u langs om de storingen bij computers, laptops, printers of andere apparaten als sneeuw voor de zon te laten verdwijnen! *Sommige foutmeldingen kunnen hardnekkig zijn. U krijgt altijd een passende oplossing.

Slimme apparaten

Heeft u vragen over uw slimme thermostaat, televisie, deurbel, lamp of zelfs een slimme wasmachine? Wilt u graag boeken downloaden voor uw e-reader? Zoek niet verder. 

NAS

Als u (meerdere) camera’s in huis heeft, of grote hoeveelheden data wilt bewaren kan een kleine thuisserver geschikt voor u zijn. Deze wordt voor u geïnstalleerd en onderhouden.

Netwerken

Een stabiel netwerk is voor iedereen belangrijk. Zeker wanneer je moet thuiswerken. Wilt u graag een bekabeld netwerk aangelegd hebben in uw huis? Inclusief eigen router en wifiantennes? Wacht niet langer!

Computerles

Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het Wereldwijde Web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. 

Electronica

Uitleg en installatie van netwerkapparatuur, muizen, toetsenborden, speakersets, laptoptassen, bekabeling of beeldschermen. Samen kiezen we het geschikte merk voor u uit.

Bij u thuis

Altijd hetzelfde gezicht

Proactief en meedenkend

Uw specialist, Menno Stuiver.

MennoKruk

Menno Stuiver

Welkom bij MST-ICT, dé computerspecialist van Amsterdam en omgeving. Geen vraag is te gek of te moeilijk.

Vanuit Amsterdam bedien ik tientallen klanten in de regio. Tussen 2017 en 2023 heb ik bij verschillende ICT-bedrijven gewerkt en 2 ICT-systeembeheer diploma's behaald.  Eind 2020 ontstond het idee om zelf een computerhulpbedrijf te beginnen. Lokaal, persoonlijk en meedenkend. Dat is wat ik wil uitstralen naar mijn klanten.

Daarmee was MST-ICT geboren. Als snel ben ik aan de slag gegaan om het bedrijf op te bouwen. Sinds 1-1-2021 heb ik MST-ICT ingeschreven bij de KVK en was de onderneming officieel geopend.

Van security & systeembeheer tot reparaties en van datamanagement tot websitebeheer. Met behulp van mijn brede spectrum aan ervaring kan al uw problemen oplossen!

Contact opnemen

Een probleem wat opgelost moet worden? Of misschien een andere vraag of opmerking? Aarzel niet en neem direct contact op.

Contact opnemen?

 Bel of mail mij!

Call Now Button