Last van een trage computer? Neem een laptop met SSD of pc met SSD! Een SSD is een snelle harde schijf die een stuk sneller is dan de traditionele HDD schijven. De SSD schijf is daarnaast ook nog koeler en stiller!

Vroeger waren SSD schijven enorm duur, vaak te duur voor de reguliere particuliere computers. Echter zijn deze de laatste jaren relatief steeds goedkoper geworden. In iedere nieuwe computer zal je een SSD schijf vinden.

Whatsapp

06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Snelle SSD Kopen

Google op “SSD schijf kopen” en je zult wel 100 resultaten vinden om een SSD schijf te kunnen kopen. Fijn, maar wat nu? Op een nieuwe SSD schijf moet je Windows en je eigen applicaties installeren. Vervolgens is het natuurlijk ook handig om je eigen bestanden weer terug te zetten!

Dit proces kan best ingewikkeld zijn. Je moet uiteraard je computer of laptop openschroeven om de nieuwe schijf te plaatsen. Vooral bij een laptop kan dit een aardige klus zijn. Daarom is het handig om een specialist in te huren die dit voor jou kan regelen. Bij MST-ICT hoef je niets zelf te doen. Menno levert u de SSD-schijf, de installaties en eventuele licenties. Moeiteloos overstappen van HDD naar SSD!

Computer sneller maken

Het belangrijkste voordeel van een SSD schijf: je computer sneller maken. Iedereen wilt graag een megasnelle computer. Een snelle schijf is hierin de belangrijkste schakel. Daarnaast kan het nog interessant zijn om een upgrade van je RAM uit te voeren. Ook dit kan bij MST-ICT, gelijktijdig met je disk upgrade. Je kunt je laten informeren via deze pagina.

Werkgeheugen upgrade

Na het upgraden van je disk kan het ook handig zijn om een werkgeheugen upgrade te doen (RAM upgrade). Hiermee kun je nog wat extra snelheid creëren, zoals je altijd al hebt gehad. In de meeste gevallen is 8GB werkgeheugen voldoende. Als je veel gebruik maakt van je computer, kun je hier nog meer van maken. Echter hebben veel oudere computers nog maar 4 GB werkgeheugen. Een merkbaar verschil! 

Call Now Button