Computerhulp bij u aan huis

Computerhulp de Bongerd

Computerhulp de Bongerd is waar MST-ICT zich op richt. MST-ICT is beschikbaar voor alle technische vragen, problemen en foutmeldingen. U krijgt altijd een passend advies.  Klik op deze pagina om te zien wat MST-ICT voor u kan betekenen!

Ook kunt u bij MST-ICT terecht voor computerbegeleiding en computerles. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze te helpen bij het internetten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren of videobellen.

Computerwinkel de Bongerd

MST-ICT is ook een ware computerwinkel in de Bongerd. Echter zonder fysieke winkel of webshop. MST-ICT is zeer laagdrempelig benaderbaar voor advies en verkoop van allerlei apparaten, kabels of software.

Naast Tuindorp-Oostzaan richt MST-ICT zich op de aangrenzende wijken. De aangrenzende wijken zijn de Molenwijk, Tuttifruttidorp, de Bongerd, de Oostzanerwerf en Kadoelen. Dit betekent ook dat er bij afspraken buiten deze wijken 5,- voorrijkosten in rekening worden gebracht.

Met deze lokale ligging ben ik altijd snel bij u thuis! Ook kunt u eenvodig uw computer(s) of apparaten afgeven voor reparatie, herinstallatie of kunt u uw aankopen ophalen.

Contact

Het ligt u uiteraard altijd vrij om te Whatsappen, bellen of mailen. Tijdens ons vrijblijvende gesprek hoor ik uw vragen een en geef ik u een advies. Vaak kan ik u het beste op locatie helpen. U krijge altijd een passende oplossing.

 Het vervangen van een onderdeel, of zelf service bij u thuis, of juist op afstand. U krijgt altijd een passende oplossing.

Tot slot kun u ook het contactformulier invullen. Hierna neem ik zo snel contact met uw op! Ook vindt u hier veelvoorkomende vragen.

Whatsapp

 06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Verkoop

Als u toe bent aan vervanging, of graag een nieuw product wilt, kunt u dit altijd bij MST-ICT regelen. Ik bestel het product voor u, en kom dit bij u plaatsen wanneer het u uitkomt.

Wanneer u opzoek bent naar iets nieuws kunt u altijd contact opnemen. U ontvangt een offerte, en een prijsindicatie van de kosten die worden gemoeid bij de installatie. Bij goedkeuring wordt het product zo snel mogelijk geleverd!

Computerles

MST-ICT is beschikbaar voor alle particulieren, maar biedt ook computerles aan senioren. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het wereldwijde web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren, videobellen met de kleinkinderen of computerbegeleiding.

Call Now Button