Computerhulp bij u aan huis

Computerhulp Oostzaan

Computerhulp Oostzaan is waar MST-ICT zich op richt. Of u nu last heeft van foutmeldingen, een nieuwe laptop nodig heeft, of hulp wilt bij het instellen van uw camerasysteem. U bent bij het juiste adres! Klik op deze pagina om te zien wat MST-ICT voor u kan betekenen!

Ook kunt u bij MST-ICT terecht voor computerbegeleiding en computerles. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze te helpen bij het internetten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren of videobellen.

Advies in Oostzaan

MST-ICT werkt vanuit Tuindorp Oostzaan. Ik ben dus altijd snel bij u op locatie! Ook kunt u hier uw computer(s) of apparaten afgeven voor reparatie, herinstallatie Windows of kunt u uw aankopen ophalen.

Contact

U kunt altijd Whatsappen, mailen of bellen. Tijdens het vrijblijvende gesprek hoor ik uw vragen aan en leg ik uit wat de meest geschikte oplossing is voor uw probleem. Het vervangen van een onderdeel, of zelf service bij u thuis, of juist op afstand. U krijgt altijd een passende oplossing.

Tot slot kun u ook het contactformulier invullen. Hierna neem ik zo snel contact met uw op! Ook vindt u hier veelvoorkomende vragen.

Reparaties

Ook voor al uw reparaties kunt u terecht bij MST-ICT. Gaat uw computer niet meer aan? Koffie over uw toetsenbord laten vallen? U krijgt uw muis niet meer werkend? Lees hier voor meer informatie.

reparatie-foto-mst-ict

Whatsapp

 06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Advies

MST-ICT geeft technisch advies aan alle particulieren en ZZP’ers. Of het nu gaat om computers, laptops, printers, antivirus, security of traagheid van computers, MST-ICT weet overal raad mee.

Daarbij verkoopt MST-ICT alle hardware en licenties die u nodig kunt hebben.

Antivirus

Het is uitermate belangrijk om een sterk antivirus programma te hebben op uw computer. Denk aan een programma als Norton, ESET of Kaspersky antivirius. Een gratis programma is niet voldoende om jou echt goed te beveiligen. MST-ICT verkoopt diverse soorten antivirus. Ook voor jou het meest geschikte merk.

Computerles

MST-ICT is beschikbaar voor alle particulieren, maar biedt ook computerles aan senioren. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het wereldwijde web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren, videobellen met de kleinkinderen of computerbegeleiding.

Call Now Button