Computerhulp bij u aan huis

Computerhulp Tuttifruttidorp

Computerhulp in wijken als Tuttifruttidorp is waar MST-ICT zich op richt. Of u nu last heeft van storingen, graag een nieuwe computer wilt of hulp nodig heeft bij het instellen van uw camerasysteem. U bent bij het juiste adres! Klik op deze pagina om te zien wat MST-ICT voor u kan betekenen!

Ook kunt u bij MST-ICT terecht voor computerbegeleiding en computerles. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze te helpen bij het internetten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren of videobellen.

Computerhulp Terrasdorp

MST-ICT richt zichzelf op de wijk Tuindorp – Oostzaan, en de aangrenzende wijken. De aangrenzende wijken zijn de Molenwijk, Tuttifruttidorp(Terrasdorp), de Bongerd, de Oostzanerwerf en Kadoelen. Dit betekent ook dat er bij afspraken buiten deze wijken 5,- voorrijkosten in rekening worden gebracht.

MST-ICT werkt vanuit Tuindorp Oostzaan. Ik ben dus altijd snel bij u op locatie! Ook kunt u hier uw computer(s) of apparaten afgeven voor reparatie, herinstallatie Windows of kunt u uw aankopen ophalen.

Contact

U kunt altijd Whatsappen, mailen of bellen. Tijdens het vrijblijvende gesprek hoor ik uw vragen aan en leg ik uit wat de meest geschikte oplossing is voor uw probleem. Het vervangen van een onderdeel, of zelf service bij u thuis, of juist op afstand. U krijgt altijd een passende oplossing.

Tot slot kun u ook het contactformulier invullen. Hierna neem ik zo snel contact met uw op! Ook vindt u hier veelvoorkomende vragen.

Whatsapp

 06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Advies computerhulp

U kunt al uw computertechnische vragen stellen bij MST-ICT. Menno deinst niet terug van een goed gesprek! Menno geeft advies op het gebied van printers, antivirus, hardware, software, reparaties, laptop, computers en digitale veiligheid.

Computerles

MST-ICT is beschikbaar voor alle particulieren, maar biedt ook computerles aan senioren. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het wereldwijde web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren, videobellen met de kleinkinderen of computerbegeleiding.

Call Now Button