Laptop sneller maken

Je laptop sneller maken. Dat wilt toch iedereen? Veel mensen hebben last van een trage computer. Als je computer of laptop een aantal jaren oud wordt, wordt deze toch echt minder snel. Daarom is het belangrijk om je computer geregeld op te schonen. Dat kun je op verschillende manieren doen.

Als je computer toch tergend langzaam gaat worden, kun je ervoor kiezen om een nieuwe computer te kopen. Echter is dit niet altijd nodig. Op dit moment hebben nog veel particulieren een trage “HDD” disk in hun laptop of computer zitten. Tot een paar jaar terug was dit de standaard. Inmiddels zijn we zover dat iedere nieuwe laptop die je gaat vinden, een snelle “SSD” schijf heeft.

Een “SSD” schijf is voor een expert makkelijk in te bouwen. Laat dit door MST-ICT doen! 

Whatsapp

06 4298 9782

Bellen

 06 4298 9782

Mailen

menno@mst-ict.nl

Snelle SSD Kopen

Google op “SSD schijf kopen” en je zult wel 100 resultaten vinden om een SSD schijf te kunnen kopen. Fijn, maar wat nu? Op een nieuwe SSD schijf moet je Windows en je eigen applicaties installeren. Vervolgens is het natuurlijk ook handig om je eigen bestanden weer terug te zetten!

Dit proces kan best ingewikkeld zijn. Je moet uiteraard je computer of laptop openschroeven om de nieuwe schijf te plaatsen. Vooral bij een laptop kan dit een aardige klus zijn. Daarom is het handig om een specialist in te huren die dit voor jou kan regelen. Bij MST-ICT hoef je niets zelf te doen. Menno levert u de SSD-schijf, de installaties en eventuele licenties. Moeiteloos overstappen van HDD naar SSD!

Computerles

MST-ICT is beschikbaar voor alle particulieren, maar biedt ook computerles aan senioren. Ik kom graag bij uw oma, opa, vader of moeder langs om ze wegwijs te maken op het wereldwijde web. Dit kan op afstand, maar vaak is het handig om samen achter het scherm te zitten. Denk hierbij aan hulp bij internetbankieren, videobellen met de kleinkinderen of computerbegeleiding.

Call Now Button